torsdag 1 mars 2007

Så uppretad jag blev!!!

Satt och kollade på Insider med Robert Aschberg på tv3, där hade dom ett inslag om en familj som trackaserade en hel by och har gjort i 20 år utan att myndigheterna ingripit. Det är fan katastrof. Grannfamiljer totalt 7 st har fått flytta och huset som ligger in till den romska familjen som ställt till problem är idag totalt värdelös och går varken att sälja eller hyra it, finns ite en mäklare som vill ta sig an att sälja huset.

Den romska familjen har bla, huggt en by bo i ryggen 3 ggr, skjutit 5 skott rakt in i grannen hus, hotat att våldta grannens 3 åriga dotter, slagit ner en präst med 2 meter långt stålrör etc etc etc... och allt detta har fått fortgå i 20 år utan att myndigheter gjort något. Dom borde göra nått med tanke på vad familjen kostar när polisen varit där hundratals ggr. Snacka om resursslöseri.

Men tydligen vågar inte myndigheterna gå emot den romska familjen. Ett par domar och fängelse staff och böter har det blivit bla, för hot och misshandel. Men hela tiden skyller den romsla familjen på att det är diskriminering just bara för att dom är romer och därför vågar inte kommun eller polisenväsendet göra något. Det här har inget att göra med att dom är romer, det är en djupt störd familj med vuxna barn som fortfarande bor hemma som trakaserar en hel by. Vissa by bor har även blivit erbjuda att på illegal väg ta tag i problemet och då till en kostand för 10000 :- skulle någon form av likvidering eller något i den stilen äga rum. Vet i fan om inte det är enda lösning om nu ingen lyckats få den här familjen att hålla käften på 20 år.


Så enligt min mening är nog det enda utvägen att ringa Hells Angels Hot Line 020-81 81 81 81
och göra följande val:

tryck 1 för indrivning av skulder
tryck 2 för personskydd
tryck 3 för likvidering av galna grannar

avsluta med #......

1 kommentar:

Anonym sa...

Ganska fräsig lösning, men jag tror mer på förvisning till ödemarken för att de ska inse att de har det rätt så bra och att samhället verkligen har ställt upp på dem på olika sätt. Tragiskt att se människor som genom sin självvalda isolering går tillbaka till ett så primitivt stadium, tyvärr finn det nog rätt många sådana här sjuka isolerade grupper i vårt samhälle.