torsdag 22 mars 2007

Oj, det blev inte många glassar kvar...

Jag har nu gått igenom GB:s sortiment för att se vilka glassar som eventuellt kan va stötande för olika hud färger, kön etc etc...

GB:s glassar som inte heller borde få finnas om inte Girlie får det:

Calippo Lime- Citron: Har en grön färg vilket är en färg pojkar föredrar, alltså diskreminierng mot flickor.

Piggelin : Grön färg på glassen, klart könsfördel för pojkar.

Cornetto Soft Strawberry Passion: Rosa jordgubbs glass. Alldeles för flickigt för att pojkarna ska känna sig bekväma i glass kön.

Cornetto Soft Queen Vanilla: Aj aj aj, klart kvinnligt namn. Stötande för män i vuxen ålder när det inte finns någon glass som heter King.

Girlie: Oj oj oj, vad tänkte tillverkarna på. En glass som är så här markant och ENDAST till för tjejer. Klar diskreminering mot pojkar.

88:an: Diskutionen om 88:an har varit på tapeten innan. Står 88 för HH(Heil Hitler), frågan väcker starka känslor. Glassen är ju en klar judefientlig glass. Måste bort.

Vaniljpuck: Et klart hån emot våra ishockylag men en glass med namnet vanlijpuck och som är vit och fyrkantig istället för svart och rund.

Magnum Colombia: Vilket påhopp mot alla sydamerikaner. Fy Skäms.

Magnum Equador Dark: Samma som ovan. Har knappt ord för det längre...

Magnum Strawberry White: Glassen är vit och rosa, hets mot folkgrupp genom att döpa en glass till White (för nogger fick ju inte heta black, för det var rasistiskt). Plus att glassen är rosa. De både diskreminerar vita och pojkar. Fy bubblan.

Magnum Vit: diskreminering mot vita igen.

Sandwich Jordgubb Låglaktos: Återigen en rosa glass. Måste bort.

Det blev en hel del glassar som måste bort. Vad har igenligen GB tänkt på när dom gjort sitt sortiment. Glassarna är ju snudd på stötande för alla om man verkligen lägger manken till och verkligen försöker hitta fel...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul inlägg! Jag länkar till det från min blogg. Säg ifrån om du inte tycker att det är OK så tar jag bort länken i så fall.

Anonym sa...

Underbart...men nu får man helt klart sluta äta glass

surtant sa...

Pallas: Klart du får länka till min sida. Här diskreminerar vi ingen ;)