tisdag 1 maj 2007

Och vad fick NSF ut av detta???

Nationalsocialistisk front eller NSF ville göra sig hörda genom att demonstrera när Mona Sahlin höll tal i Kalmar idag. Men utan tillstånd för demonstation dök ett 70 anhängare till NSF upp och skrek slagord när Mona Sahlin försökte hålla sitt tal. Så odemokratiskt att inte låta någon annan tala utan förska kväva talet med slagord. Något direkt budskap verkade dom inte ha heller, men det är ju inte direkt nått som förvånar. Det är tydligt att dessa pojkar har mer hår än hjärna...

SvD:s artikel om händelsen.

DN:s artikel om händelsen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul bild pa dej. Sahlin fick ju tala aven om det blev protester emot henne. Det som ar odemokratiskt ar nar sossarna stangde av SD'd hemsidor strax fore valet. Vi mast skilja pa det och de som fortrycker yttrandefriheten och de som ar fortryckta och inte tillats uttala sej. Yttrande frihet ska inte betyda att sossarna ar de enda som har ratt att uttrycka sej. I statlig TV sa betyder det att S har monopol pa yttrandefriheten, det ar inte demokrati. / Nils P.

Anonym sa...

Nja, nu märks det tydligt att du inte var på plats och inte förstår att media satt i system att ljuga om NSF.

Partiet försökte inte komma nära Sahlin. De höll ett eget möte på en annan plats i staden. Inga slagord mot Sahlin hördes. Det var två talare som höll tal och sedan var torgmötet över.

det var alltså inga försök att vare sig stoppa, hota eller hindra Sahlin som media har påstått.

surtant sa...

anonym(Nil P):Dumt att stänga av SD sida men om vi ska va helt ärliga så vad hade dom i sitt valmanifest mer än att utlänningar är dumma. Man måste va lite mer polistisk insatt än att bara ha en åsikt för att kunna va med och kämpa bland toppen inom politiken. Yttrande frihet ska absolut inte betyda att sossarna har monopol på nånting, och det ska inte några andra partier ha heller. Fast man kan ju alltid önska att Moderaterna fick det ;)

surtant sa...

Jonas:
Jag kanske valde att inte va på plats eftersom att jag inte är anhängare av NSF och jag är Moderat, så att jag inte var på plats hade en ganska naturlig förklaring. Vad som är lögn och inte om NSF kan man ju tvista om men att demonstrera utan tillstånd förstärkte ju inte direkt NSF:s inpopulära ställning bland folket.

Hmm, om ni inte höll möte och tal på samma plats som Sahlin så antar jag att media också fejkat bilderna på NSF och deras anhängare framför domkyrkan i Kalmar där Sahlin faktiskt höll sitt tal.

Jag har inte skrivit nått om att stoppa, hota eller hindra Sahlin och jag har inte heller sett att det stått något om det i media. Så frågan är: Var det meningen eftersom att du tar upp det och tydligen var på plats???