måndag 7 maj 2007

Att pedofiler bara får finnas!!!!

En utav dagens rubriker i SvD lyder: Misstänkt pedofil försökte föra bort 3-åring i Jordbro. Mannen lyckades få med sig 3-åringen från en lekplats, och modig var han också för han tog bara barnet i handen och gick. Som tur väl var så kom ett par bekanta till familjen som förstog att allt inte stog rätt till och fick med sig barnet och gick därifrån. Vågar inte ens tänka på vad gubben kunde gjort med flickan ifall han hade fått chansen.
Fattar inte att såna här männsikor får går lösa på våra gator. Kalla mig känslokall men i vissa fall så tycker jag att dödsstraff är befogat.

10 kommentarer:

Anonym sa...

jag får väl hålla med...

Anonym sa...

Pedofiler är kvinnor och män som ofta själva blivit utsatta för övergrepp som barn. Tyvärr så blir ofta skammmen av att bli utsatt för sex som barn omöjlig att bära och levs ut på samma sätt........

Vem sa attt det inte fanns någon arvssynd?

Petter

Anonym sa...

Amerikaner har hittat på det ena och det andra, en del är dåligt annat är faktiskt rätt bra.
En grej som är bra är att alla som blivit dömd för sexualbrott emot barn, måste registrera sig på polistationen varje gång de flyttar till en ny adress. På så sätt kan myndigheterna styra dessa människor bort ifrån skolor och dagis mm.
Det innebär också att de ständigt känner sig övervakade och har en press på att uppföra sig.
Skulle det vara så att något som handen hänt, så kan polisen lätt få fram en lista på alla som dömts för liknande brott innan något värre händer.

Rainer sa...

Glöm det här med dödsstraff! Jag ingen som helst sympati med pedofiler och tycker att de borde låsas in på livstid, men de är sjuka och sjukdomen kommer alltid att finnas på jorden. Läs deckaren "Odjuret" av Roslund/Hellström och du förstår problematiken.
Jag tycker trots det att Sverige släpper ut pedofiler alltför snabbt.
Om det finns ingen annan möjlighet borde man kastrera de med hjälp av kemi.

Rainer sa...

Glömde att säga: Hoppas man hittar odjuret som försökte ta flickan i Jordbro snabbt. Han kommer att förska det igen annars. Men sannolikt finns han redan i polisens register.

surtant sa...

Ola Lundgren: Aboslut ett steg i rätt riktning. Sveige borde ta efter den modellen eftersom att vi då inte tillämpar dödsstraff.

Rainer: Kemisk kastrering är inget alternativ. Detta har redan prövats men med bakslag. Dom som blivit kemiskt kastrerade har fortfarande samma sexuella drift men dom kan inte utföra ett samlag, så istället tar dom till hjälpmedel så som flaskor, kvastskaft etc för att tillfredställa sina sexuella behov.

Anonym sa...

65 år o inte vet att man ska fråga först om man får låna barnet en stund. Hmm.
Det skulle jag gjort.
"Jag vill bara kelas lite, vi kommer tillbaka sen..!"

surtant sa...

anonym:

Ska jag tolka det som om att du också är pedofil eller?

Anonym sa...

Hjälp Polisen

http://catchthem.blogg.se/

Anonym sa...

det kan du väl få göra om du vill. alla är väl ondskefulla i din värld likväl, bara att du visar på en radikal ondska.