tisdag 6 februari 2007

Stackars Sofia Appelgren!!!

Nu har hon tröttnat på Hotell & Restaurangfackets blockad av hennes rörelse. Hon har valt att sälja. Tycker det verkar som om det är lite diktatur fasoner över det hela. Facket kan få göra precis som dom vill mot den lilla männsikan i samhället och till vilka kostander som helst. Allt Sofia Appelgren ville va att driva en egen salladsbar, men eftersom att hon vägradeskriva på kollektiv avtal så ställde facket upp med en blockad utanför. Då kan man ju fråga sig vad denna blockad kostar medlemmarna i Hotell & Restaurangfacket. Är det något dom stället upp på och tyckt är ok att deras medlemsavgifter används till en blockad av en arbetsplats som uppfyller kollektivavtalen men inte skriver papper på det. Tja, hur som helst så har ju facket lyckats bra den här gången. För med lite otur så hittar Sofia Appelgren ingen köpare och då blir dom anställda istället arbetslösa. Men det tycks ju va nått som facket tycker är helt ok bara dom fått peka finger åt att Sofia inte skrivit på kollektiv avtalet...

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha vilken dåraktig blogg. Märks att du får all information från Expressen eller Aftonbladet. Kanske dags att sätta sig in i det ämne man skriver om?

surtant sa...

Niklas q:
Om du nu är insatt i ämnet Sofia Appelgren så kan du väl dela med dig av den informationen då. Eftersom att du inte tycker att jag är påläst nog.
eller är du helt eneklt en fackligrepresentant???