tisdag 27 februari 2007

Jag har lösningen!!!

Jag har ju spytt min galla över hur kommunen sköter det hela vad det gäller Hanemålanskolan och dom problem som finns där. Bland annat så är ju skolan drabbad av mögel och allt kommunen lyckats med är ett par möten om hur vida dom har råd att renovera skolan eller inte och vart pengarna ska tas ifrån.

Så nu har jag lösningen på det hela. Idagens lokala tidning Barometern kunde man läsa att Nybro kommun har gått med 23 miljoner plus under 2006. Sen har ju vårt kommunalråd så fint höjd skatterna i kommunen(vilket man kan förundras över när kommunen går plus), skatterna har höjts med en ½ procent vilket gör att kommunen kommer troligen mer än 23 miljoner i plus 2007. Så då kan man ju tycka att dom pengarna faktiskt kan gå till renoveringen av Hanemålaskolan. För det skulle ju synd om nått stackars barn måste få en allergisk chock av möglet innan kommunen fattar att situationen är ohållbar.

Och till vårt kommunalråd Markus Lund: Lätta på plånboken. Tror inte du skulle vilja att ditt/dina barn skulle gå 6 år i en skolan med mögel och fuktskador skolan.

Inga kommentarer: