måndag 17 mars 2008

Nu börjar det bli rörigt!

Läste ett par nya artiklar på Barometern om blockaden på Mc Donalds. Det är rörigt, riktigt rörigt. Men jag gör ett tappert försök att reda ut vad det är syndikalisterna sysslar med(fast jag tror uppriktigt inte det vet det själva).
Syndikalisterna förvanar Mc Donalds i Nybro om sin blockad om inte ägaren betalar ut 50000kr till syndikalisterna som dom i sin tur ska ge till den städare som arbetat för 33 kr i timmen(kallas utpressning). Syndikalisterna gör blockad på Mc Donalds fast städaren var anställd på Capital städ, fast den ägaren har gått under jorden så då får tydligen Mc Donalds vikariera syndabock istället fast dom kollat upp att Captial städ hade F-skattesedel och avtal. Men hux flux så vet syndikalisterna vart ägaren till Capital städ finns, nämnligen i Skärholmen. Men han äger inte städ firman lägre utan använder sin syster som bulvan och är nu mera i sammarbete med Burger King. Mc Donalds som i sin tur sagt upp sitt avtal med städbolaget får trots detta stå kvar som syndabock och nu planerar dom nya blockader på Mc Donlads i Malmö och Stockholm.

Måste nog säga att syndikalisterna bara huggt i luften efter en syndabock och det råkade bli Mc Donalds. Tror faktiskt inte dom har en susning om vad dom håller på med.

1 kommentar:

Anonym sa...

underbart skrivet!