onsdag 5 mars 2008

Nbab och Nybro kommun oense!

I dagens Barometern kan man läsa om att Nybro kommun och Nybrobostads ab är oense om hur vida Nbab ska ligga på kommunens hemsida eller inte. Marcus Lund vill givetvis föra in Nbab under kommunens hemsida. Men Nybro Bostads vd Stefan Henrixon anser att kostnaden är för dyr, han uppskattar att konstnaden kommer landa på flera hundratusen vilket han tycker är orimligt när han kan göra några bättre för hyresgästerna för dom pengarna.

Jag måste nog hålla med Stefan Henrixon i den frågan. Varför lägga upp till 300 000 :- för att bara finnas med på Nybro kommuns hemsida. En liten undran jag fick är hur mycket kostnaden för oss skattebetalare blev för Nybro kommuns nya hemsida? Den måste ju varit ofantligt hög kostnad om det kommer kosta 300 000:- för att bara lägga dit Nbab.

Så jag kan nog tycka att eftersom Nbab gått med vinst och deras vd Stefan Henrixon inte investerar pengar i onödiga projekt, kanske han skulle vara mer lämpad som kommunalråd än Markus Lund. Men som sagt, det är ju bara vad jag tycker.

Inga kommentarer: