torsdag 27 mars 2008

Arbetarpartiets representant!

Läste nu på morgonen i Barometern om Marcus Lunds pension. Visst är det härligt med dubbelmoral, för det är väl det Marcus Lund måste ha. Han skarepresentera arbetarpartiet socialdemokraterna men lyfter en lön på 45 000kr/mån, vilka andra "arbetare" gör det i Nybro. Och som inte det vore nog så har han lyckats få en pension på 29 000kr/mån som han kan börja leva på när han vill, han behöver alltså inte bli pensionär för att få ut sin pension, vilka andra "arbetare" kan det i Nybro. Det bästa med allt är att han kan lyfta sin pension på 29 000kr/mån samtidigt som han kan ha ett jobb och få lön i från det arbetet.

Är det verkligen den politik som socialdemokraterna står för. Detta är i alla fall den politik som socialdemokraterna står för enligt deras egna hemsida:

"Med hjälp av en stark tillväxt och ökade resurser vill vi minska klyftorna, trycka tillbaka inkomstskillnaderna och förstärka välfärden."

"Vi vet att verklig frihet förutsätter jämlikhet. Och att verklig frihet
kräver både solidaritet och eget personligt ansvar. I ett Sverige där klyftorna
ökar mellan fattiga och rika ."

" Ökade klyftor och utanförskap minskar allas frihet. Därför är en av de viktigaste uppgifterna för vår politik att ge alla, och inte bara några, möjlighet att färdas väl genom livet."

Så om man tar en titt på socialdemokraternas politik så är inte Marcus Lund mycket till sosse.

Inga kommentarer: