måndag 30 mars 2009

Var det någon som trodde att dom inte var rasister?

Läste nu en artikel på SVd med ribriken "Rasism hos Sverigedemokraterna". Är det någon som är förvånad !?
Enligt Svd skulle en reporter med dold mikrofon gjort inspelningar där invandrare jämnfört med bla. hundar etc för mig är inte heller detta förvånande. Det som däremot förvånar mig är dom svenskar som faktiskt gått på Sverige demokraternas drabbel om att dom inte är ett främlingfientligt parti, vilket jag anser är skit snack. Även i artikeln dementerar partiordföranden Jimmie Åkesson att partiet skulle ha rasistiska värderingar med följande uttalande "Nej, vi har en sund antirasistisk värdegrund och principprogrammet är väldigt tydligt vad gäller mänskliga rättigheter och alla människors lika värde. "

Hans uttalande stämemr inte helt överrens med partiets Valmanifest, han kanske inte läst det själv måntro?

Här är lite ifrån SD valmanifest som ligger ute på deras hemsida för allas förfogande:

Sverige demokraterna vill:
  • Kraftigt höja pensionerna för de seniorer som har det sämst ställt. Ingen svensk pensionär skall ha en månadsinkomst som understiger det äldreförsörjningsstöd som staten skänker till äldre invandrare.
  • Avveckla den skattefinansierade hemspråksundervisningen.
  • En ansvarsfull invandringspolitikSverige har tagit emot alltför många invandrare på för kort tid, och endast en bråkdel har varit flyktingar. Detta har orsakat enorma ekonomiska, sociala och kulturella problem i vårt land, samtidigt som det minskat vårt utrymme för att förbättra stödet till de verkligt nödlidande människorna runt om i världen. Inget politiskt parti kan i dag med trovärdighet tala om förbättrad offentlig service eller sänkta skatter utan att först redovisa hur invandringens kostnader skall sänkas. Den oansvariga och kravlösa svenska integrations- och invandringspolitiken har även gett upphov till segregation, rotlöshet, kriminalitet och ökade motsättningar. Den mångkulturella samhällsordningen är i dag ett allvarligt hot mot den inre sammanhållning och stabilitet som utgör grunden för hela den solidariska svenska välfärdsmodellen.
    Sverigedemokraterna vill:
    -Stoppa massinvandringen och återgå till en ansvarsfull invandringspolitik där invandringen begränsas till en nivå som inte är högre än i våra grannländer.
    -Att tillfälliga och inte permanenta uppehållstillstånd skall vara regel.
    -Höja biståndet i takt med att kostnaderna för invandringen minskar och satsa på att hjälpa verkliga flyktingar i deras närområden.
    -Höja återvandringsbidraget och stimulera utlänningar utan skyddsbehov och möjlighet till egen försörjning att återvända till sina hemländer.
    -Återgå till den assimileringspolitik som gällde fram till mitten av 1970-talet och som innebär att det är invandrarna som skall anpassa sig till det svenska samhället och inte tvärtom.
    -Avskaffa alla former av särrättigheter och etnisk kvotering.
    -Skärpa villkoren för svenskt medborgarskap. Ett grundkrav ska vara att man levt i Sverige permanent och laglydigt under lång tid, att man behärskar svenska språket i tal och skrift, samt har tagit till sig den svenska kulturen.
  • Utvisa alla utlänningar som begår grova eller upprepade brott och låta dessa avtjäna sina straff i hemlandet.

Detta är axplock ur SD:s valmanifest men jag kan personligen tycka att hela deras politik enbart går ut på invandringspolitik på en mycket låg nivå.

Bara för att dom slutat raka sina skallar och nu mera har hår och kostym betyder inte det att deras politik är accepterad, snarare tvärt om. Så jag föreslår att ALLA svenskar bojkottar detta parti i framtiden för vi vill inte se dom i riksdagen, då kan vi säja adjö till ett mångkulturellt samhälle.

Inga kommentarer: