söndag 21 januari 2007

Blått VS. Rött

Sifos siffror i Aftonbladet... Visar en ganska dålig utveckligen för alliansen. Men alla som sedan valet klagat och gnällt, vad röstade ni ? För som det har sett ut sedan valet verkar det som om det är bara jag som vågar stå för att jag verkligen röstade för moderaterna. Men kan det ju omöjligt vara för dom vann ju faktiskt valet och det genom röster från svenska folket.
Men nu verkar svenskarna ha ångrat sig. Bort med alliansen och in med sossarna igen, för dom har ju verkligen visat att dom kunnat sverige fötter innan. Eller vad det nu att alliansen kom till makten för att svenskarna var trötta sossarnas politik?
Nåja, hur som helst har det väl blivit ett par klaver tramp för alliansen under hösten och det får dom ju sona för nu i Sifos undersökningar. Men hade inte Mona Sahlin ett rejält klaver tramp med toblerone historien? Men det har tydligen svenska folket glömt nu när hon kanske ska väljas till partiledare för sossarna....

minnet är bra men kort för vissa....

2 kommentarer:

S-Man sa...

*Fniss*
Har nog aldrig varit med om värre förlorare än de på den andra sidan!
Aldrig förr har det väl gnällts så mycket som det görs nu?!

Hur det är att bo i gnällbältet såhär års, kan man ju bara funderar på...

=)

surtant sa...

Bra förlorare är väl inget man kan beskylla sossarna för att vara. Men vi får väl se om det blir tyst på dom ett tag när löntagarskatterna sänks. Och hjälperinte det så trivs dom helt enkelt med at gnälla =)