måndag 15 september 2008

Misshandel i kändisvärlden!

Man kan läsa i dom flesta tidningar om den folkkära artisten som misshandlat sin fru. Aftonbladet och SvD är två tidningar som skriver om händelsen om den svårt misshandlade frun, enligt rykten bland bloggskribenter så skulle maken till den misshandlade frun heta Papa Dee. Men vad är det som säger att kändisar skulle vara bättre än vi vanliga döda, vore ju konstigt om inte någon av dom 25400 anmälningarna om misshandel emot kvinnor årligen hade tillfogats av någon kändis. Synd bara att det enbart skrivs om det när en kändis misshandlar sin fru, men det har väl kanske med att göra att det skulle ta för stor plats om tidningarna skulle skriva en 70 st artiklar om dagen om alla misshandlade kvinnor i Sverige. Fast det är väl som så att det är ganska trist statistik som ingen vill veta och bara intressant att skriva om när det är en kändis involverad.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nu säger frun att det inte är på det sättet som media beskriver. Feminister säger ju att man alltid skall tro på kvinnan när hon berättar. Skall man inte göra det nu då?

För Aftonbladet berättar den unga kvinnan om sin frustration:

– Vi var båda väldigt berusade. Jag har fått panik-ångest många gånger när jag varit full förut. Min man har inte gjort annat än att försöka lugna och hjälpa mig i sådana situationer.

Anonym sa...

Oftast är det inte så som media beskriver. Tidningarna vill gå med vinst därför är det inte alltid så sant det som skrivs där.

Sedan kan man ju fråga sig varför media inte skriver om all misshandel som kvinnor står för, jag menar det är tillräckligt många män och barn som blir misshandlade av kvinnor, både fysiskt och psykiskt, för att det skulle vara ett problem.

Men det säljer väl inte antar jag, eller är det så att media inte vågar skriva vissa sanningar?

Anonym sa...

Det verkar som om BÄGGE är oskyldiga.
Artisten som misstänktes för våldtäkt är friad
och artisten som (inte) slog sin fru blir det säkert.
Fan vad skönt att se alla töntar som redan fällt
de bägge på förhand ha FEL!

Anonym sa...

Min kollega var ett av vittnena och frun var väldigt blodig och svårt medtagen.

Anonym sa...

Det är betydligt fler män än kvinnor som misshandlas och det skrivs inte artiklar för varje man som misshandlats heller. Du kanske borde vara sur även över detta, eller är det "skillnad" när det är en man som blivit misshandlad?

Rättelse till anonym: Bara för att en utredning läggs ner eller en person blir frikänd betyder det inte att den misstänkte är oskyldig. Det innebär bara att det saknas tillräckliga bevis för ett ütal eller en fällande dom (men förhoppningsvis beror bristen pü bevis pü att den misstänkte/ütalade är oskyldig).

Anonym sa...

lart mycket