måndag 28 april 2008

Fy fan, så vidrigt!!!

Satt nu och läste på SvD om den kvinna som suttit inlåst i en källare i 24 år. Elisabeth F var bara 11 år gammal när pappan låste in henne i en källare och började utnyttja henne sexuellt. Övergreppen ledde till att Elisabeth F fick 7 barn tillsammans med sin pappa, varav ett dom som pappan tog och brände. Men 6 barn är vid liv varav den äldsta är 20 år och den yngsta 5 år. Tre av barnen fick leva sitt liv inlåsta i källaren med sin mamma och har aldrig sett dagsljus.

Det här är nog bland dom vidrigaste i övergreppshistorien som uppdagats i media. Man får väl hoppas på att den 73-åriga pappans möte med kriminalvården bli lång och plågsam.

1 kommentar:

Anonym sa...

Man behöver ju inte blicka till Alperna och låtsas vara förvånad över de hemska saker som hände där.
Det bor faktiskt många monster under Kebnekaise också: vad sägs om en man som kändes som pappa till Louise från Vetlanda! Ungefär samma monster som denna sörgliga jodlare.
Men till skillnad från de österikiska myndigheterna som gick ut och lade fram alla detaljer som de visste så de svenska myndigheter skyllde ut på varandra sitt passivitet utan vilken som helst tanke på Louise!
Att inte snacka om att Louises pappa så fort som möjligt förklarades psyksjuk, i Sverige kan inte finnas minsann sådana människor!